PFERD-VSM som arbetsgivare

En företagskultur med marknaden och människor i fokus

PFERD-VSM (Sverige) AB odlar en företagskultur som kombinerar professionalism, medkänsla och engagemang. Hos oss kan du sätta igång saker och ting: Vi erbjuder dig möjligheten att som en del av ett motiverat team stärka och ytterligare utöka företagets ledande position. En laganda, ömsesidigt stöd och öppenhet är central för att säkerställa arbetsglädje och företagets framgång.


Attraktiva jobberbjudanden

Som ett av de ledande företagen inom den professionella kap och slipmaterialindustrin i Sverige erbjuder vi intressanta och utmanande jobb.


Internationellt

Som en del av ett samarbete mellan två globalt verksamma tyska företag står du i ständig kommunikation med moderbolagen och drar nytta av deras internationella fokus, innovativa styrka och tekniska framsteg. Båda företagen är traditionella familjeägda företag och lägger stor vikt vid anställningstrygghet och en arbetsmiljö som uppmuntrar varje enskild anställd att bidra.


Balans i arbetslivet

Vi erbjuder flexibla arbetstider så att du kan skapa en bra balans mellan arbete och familj.

I agree to the use of cookies by VSM for analytics purposes.
For more detailed information, please refer to our Privacy Policy. By using our website, you agree to the use of cookies.
OK