Kvalitet

När kvalitet skapar historia

PFERD och VSM har åtagit sig att uppfylla särskilt höga kvalitetskrav i årtionden.

Slipmaterial från en källa

Med PFERD-VSM har du en partner som kan erbjuda lösningar för alla dina sliprelaterade utmaningar. Vårt unikt breda sortiment av produkter för ytbearbetning och kapning gör att du har till ditt förfogande: "verktyg och slipmaterial för produktionsprocessen, allt från en enda källa".

Ledande fördel tack vare innovation

Innovativa idéer och produkter är nyckeln till framgång. Våra verktyg och slipmaterial hjälper dig att förbättra effektiviteten i din verksamhet. Kvaliteten på slipmaterialen garanterar utmärkt avverkning och perfekt ytfinish. Detta sparar tid och pengar!

Expertis som sträcker sig över 100 år tillbaka i tiden

Ett nätverk av erfarna medarbetare med hög professionell kunskap finns tillgängligt i hela Sverige för att lösa dina behov. Vi ger förstklassig rådgivning och garanterar att våra produkter och lösningar håller vad de lovar.

Ditt mervärde är vårt mål

Genom att dela vår expertis strävar vi efter att öka den ekonomiska effektiviteten i användningen av verktyg och slipmaterial samt att förbättra arbetsförhållandena för våra kunder.

Du drar nytta av en sänkning av dina produktionskostnader.

PFERD-VSM är ett namn som står för kvalitet.


Vårt engagemang för kvalitet:

  • Medlem av FEPA, oSa och VDS.
  • Kvalitetskontroll från varumottagning till slutkontroll av färdig produkt.
  • Ständig genomgång av forsknings-, utvecklings- och produktionsprocesser Båda företagen har ISO 9001-certifiering.

Certified and recognised worldwide

Federation of the European Producers of Abrasives (FEPA)
PFERD-VSM är medlem i Federation of the European Producers of Abrasives (FEPA). De säkerhetsstandarder som definieras här säkerställer säker användning av kap och slipmaterial.
Association of German Abrasive Manufacturers (Verband Deutscher Schleifmittelwerke, VDS)
Association of German Abrasive Manufacturers (VDS) är den största nationella sammanslutningen för slipteknik i Europa och företräder den tyska slipmedelsindustrins intressen, inklusive PFERD-VSM. PFERD-VSM är också aktiv i den svenska branschorganisationen SSDL (Sveriges slip- och diamantleverantörers förening).
Organization for the Safety of Abrasives (oSa)
Organisation for the Safety of Abrasives (oSa) är en frivillig sammanslutning av tillverkare av slipverktyg. PFERD och VSM har varit medlem i organisationen i många år.
I agree to the use of cookies by VSM for analytics purposes.
For more detailed information, please refer to our Privacy Policy. By using our website, you agree to the use of cookies.
OK